Opština Kula

Potpisan Ugovor o sufinansiranju projekta energetske sanacije za zgradu OŠ „Vuk Karadžić“ u Crvenki

Predsednik opštine Kula Dragan Trifunović i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić potpisali su 25. decembra 2014. godine Ugovor za dodelu 10.256.414,72 dinara za sufinansiranje projekta energetske sanacije objekta - zamena spoljašnje stolarije na zgradi OŠ „Vuk Karadžić“ u Crvenki.

Opširnije...

Završen projekat „Prozor u svet“ – Informatička obuka žena na selu

U okviru projekta „Prozor u svet“, koji je finansirao Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova i opština Kula, završene su besplatne informatičke obuke za žene sa sela u kulskoj opštini (Sivac, Crvenka, Kruščić, Lipar i Ruski Krstur).

Opširnije...

Aleks Kovač niže uspehe na matematičkim takmičenjima

Učenik 5. razreda osnovne škole „Petefi brigada“ Aleks Kovač, dve nedelje nakon osvajanja prvog mesta na velikom Republičkom finalu matematičke dopisne olimpijade osvojio je 1. mesto na Republičkom finalu matematičke internet olimpijade.

Opširnije...

Svečana akademija povodom stogodišnjice „Velikog rata“

Svečana akademija povodom stogodišnjice „Velikog rata“  - „Tamo daleko među svojima“ biće održana u ponedeljak, 15. decembra 2014. godine, sa početkom u 19 časova. Svečanu akademiju organizuju nastavnice osnovne škole „Isa Bajić“ iz  Kule Valentina Mujičić, Sofija Patković, Jasna Tovarić i Valentina Labović.

Opširnije...

Obezbeđena sredstva za postavljanje video nadzora u OŠ „Isa Bajić“ i STŠ „Mihajlo Pupin“

Predsednica Skupštine opštine Kula Snežana Mrkaić potpisala je 5. decembra 2014. godine Ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova o korišćenju bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekta za realizaciji projekta za izradu sistema video nadzora..

Opširnije...

Investirajte u KuluPitajte Predsednika

 
KULA.RS YouTube
 
 
Brownfield
Agencija za razvoj opštine Kula