Opština Kula


dokumenti
lokacijskedozvolesm

Vremenska Prognoza

Cloudy

4°C

Kula

Cloudy

Humidity: 96%

Wind: 0 km/h

  • 24 Nov 2014

    Partly Cloudy 8°C 1°C

  • 25 Nov 2014

    Partly Cloudy 7°C -1°C

STŠ „Mihajlo Pupin“ Kula -ECDL test centar

STŠ „Mihajlo Pupin“ je nakon dobijanja licence za izdavanje ECDL sertifikata ( međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada na računaru) postala ECDL test centar. ECDL sertifikat je jedan od osnovnih standarda u Strategiji o reazvoju informatičkog društva Srbije koju je usvojila Vlada Republike Srbije.

Opširnije...

Besplatan - onlajn kurs preduzetništva

Biznis mladih Srbije, program sveobuhvatne podrške preduzetništvu mladih, raspisao je poziv za sve mlade uzrasta od 18 do 35 godina sa teritorije Republike Srbije da se prijave na besplatnu onlajn platformu za učenje o preduzetništvu i razvoj biznis ideja. Ovaj kurs omogućiće velikom broju mladih da nauče najvažnije aspekte preduzetništva, kroz praktične primere i testove.

Opširnije...

Raspisan konkurs za stipendiranje studija u Republici Srbiji

Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao je konkurs za stipendiranje 1200 studenata završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija na državnim fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2014/15. godinu.

Opširnije...

„Druga šansa“ za prvu diplomu

Pod motom „Završi besplatno osnovnu školu, stekni obrazovanje i budi svoj čovek“ odrasli bez osnovne škole (stariji od 15 godina) iz svih mesta opštine Kula imaju priliku da besplatno i po prilagođenom programu steknu dve diplome: diplomu osnovne škole, ali i diplomu o stručnoj obučenosti za određena zanimanja.

Opširnije...

Odobreno 10 miliona dinara za zamenu stolarije u OŠ „Vuk Karadžić“ Crvenka

U okviru javnog poziva Ministarstva energetike i rudarstva, za koji je konkursnu dokumentaciju pripremilo Odeljenje za urbanizam, komunalno-stambene i imovinsko-pravne poslove, iz Budžetskog fonda za unapređenje energetske efikasnosti radi finansiranja projekata u oblasti efikasnog korišćenja energije - opštini Kula su za potrebe zamene spoljašnje stolarije OŠ „Vuk Karadžić Crvenka dodeljena sredstva u iznosu od 10. 256.419,72 dinara.

Opširnije...

Investirajte u Kulu

Brownfield
Agencija za razvoj opštine Kula
Pitajte Predsednika


KULA.RS YouTube