Opština Kula

Svečana akademija povodom stogodišnjice „Velikog rata“

Svečana akademija povodom stogodišnjice „Velikog rata“  - „Tamo daleko među svojima“ biće održana u ponedeljak, 15. decembra 2014. godine, sa početkom u 19 časova. Svečanu akademiju organizuju nastavnice osnovne škole „Isa Bajić“ iz  Kule Valentina Mujičić, Sofija Patković, Jasna Tovarić i Valentina Labović.

Opširnije...

Obezbeđena sredstva za postavljanje video nadzora u OŠ „Isa Bajić“ i STŠ „Mihajlo Pupin“

Predsednica Skupštine opštine Kula Snežana Mrkaić potpisala je 5. decembra 2014. godine Ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova o korišćenju bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekta za realizaciji projekta za izradu sistema video nadzora..

Opširnije...

Završen prvi krug obuka u okviru SEED programa (programa podrške razvoju obrazovanja i zapošljavanja)

U okviru programa podrške razvoju obrazovanja i zapošljavanja (SEED) koji promoviše zapošljavanje i samozapošljavanje žena i mladih koje je na teritoriji opštine Kula u proteklih pet nedelja realizovao Novosadski humanitarni centar u saradnji sa predstavnicima opštine Kula, Kancelarijom za mlade opštine Kula i Agencijom za razvoj opštine Kula.

Opširnije...

STŠ „Mihajlo Pupin“ Kula -ECDL test centar

STŠ „Mihajlo Pupin“ je nakon dobijanja licence za izdavanje ECDL sertifikata ( međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada na računaru) postala ECDL test centar. ECDL sertifikat je jedan od osnovnih standarda u Strategiji o reazvoju informatičkog društva Srbije koju je usvojila Vlada Republike Srbije.

Opširnije...

Besplatan - onlajn kurs preduzetništva

Biznis mladih Srbije, program sveobuhvatne podrške preduzetništvu mladih, raspisao je poziv za sve mlade uzrasta od 18 do 35 godina sa teritorije Republike Srbije da se prijave na besplatnu onlajn platformu za učenje o preduzetništvu i razvoj biznis ideja. Ovaj kurs omogućiće velikom broju mladih da nauče najvažnije aspekte preduzetništva, kroz praktične primere i testove.

Opširnije...

Investirajte u Kulu

Brownfield
Agencija za razvoj opštine Kula
Pitajte Predsednika


KULA.RS YouTube